Gastvrouw

‘verwen de gasten, zoals je het zelf zou willen’

Onder het motto ‘verwen de gasten, zoals je het zelf zou willen’, ben ik in 2012 met het Bed & Breakfast begonnen. Daarbij staan gastvrijheid en optimale service hoog in het vaandel. De charme van ‘Apple pie’ is ongetwijfeld de verwelkoming met appeltaart uit eigen keuken én het Ammeroois likeurtje. De   verrassend gedekte ontbijttafel met wit tafellinnen en het blauw-wit gedecoreerd servies is een feestje. 

Mede door mijn jarenlange werkzaamheden als plaatselijk correspondente van een dag- en weekblad en horeca ervaring, spreekt het contact met jong en oud me bijzonder aan. Hoewel ik veel energie steek in het B&B en bakken van appeltaarten, zie ik het als een hobby. Als gasten enthousiast de deur uitgaan, geeft dat altijd een voldaan gevoel. Mijn grote wens is om gezond te blijven, zodat ik dit werk nog lang kan blijven doen.

Tevens wil ik de boodschap uitdragen, dat je het leven, na een moeilijke periode, zinvol kunt invullen. Mijn man Ton kwam om bij een helikopter crash, kort daarna overleden mijn ouders en kreeg ik een melanoom met later uitzaaiingen. Ik wil dat mijn kinderen trots kunnen zijn! 

"Het maritiem interieur van het Bed & Breakfast is ode aan Ton. Zijn passie was zeilen."